"Korak po korak"

Stela Rade objavila posljednji spot s nadolazećeg EP-a

S.M.

Foto: PR Aquarius Records

Foto: PR Aquarius Records

"Spojiti Stelin zvuk harmonike s orkestralnim aranžmanom kako bi stvorili spoj koji je zanimljiv i poseban", kaže aranžer i producent Ivan Pešut.Mlada glazbenica Stela Rade predstavlja posljednji video spot s nadolazećeg, istoimenog EP-a “Korak po korak”. S četiri singla – “Briga me,” “Spasi nas,” “Nije kasno,” i naslovnom pjesmom “Korak po korak,” Stela je na glazbenu scenu donijela i glazbenu raznolikost.


“Stela je započela svoj EP album singlom “Briga me” gdje je nam je predstavila dio sebe kao autorice teksta i aranžmana, dajući naslutiti kako će njezin novi album biti poput puzzla koje se sa svakim novim singlom slažu i otkrivaju što sve Stela jest.


Već dva tjedna nakon je uslijedio i drugi singl pod nazivom “Spasi nas” gdje Stela slušatelja vodi kroz emotivnu baladu čiju produkciju i aranžman potpisuje Ivan Pešut, koji kaže kako mu je bilo najzanimljivije”, stoji u priopćenju.
“Spojiti Stelin zvuk harmonike s orkestralnim aranžmanom kako bi stvorili spoj koji je zanimljiv i poseban, tako da kad biste izdvojili jedan od tih elemenata, izgubili čaroliju koja ga čini jedinstvenim”, kaže Pešut.


EP “Korak po korak” 8. prosinca stiže na streaming servise, a pjesme “Spasi nas”, “Briga me”, “Nije kasno” i “Korak po korak mogu s pogledati na YouTubeu.”