"karate kid"

Sonja Kovač otkrila što ju je u trudnoći najviše iznenadilo

M. Č.

Foto: Instagram @xoxosonjakovac

Foto: Instagram @xoxosonjakovac

Influencerica se našalila na račun prvih bebinih pokreta koje je osjetila u trbuhuInfluencerica Sonja Kovač sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli različite trenutke iz privatnog života, a otkada je zatrudnjela, osobito je posvećena otvorenom pristupu temi trudnoće. Ovaj se put tako dotaknula teme bebinih pokreta, te upitala pratitelje o njihovom iskustvu.


Prvo se javila putem svojeg TikTok profila, gdje je u videu ispričala svoje iskustvo.


@sonja.kovac Kada ste i kako vi osjetile prve bebine pokrete?🦶🏻🤭🥳 #babysfirstkick #firsttimemom #secondtrimester #firstpregnancy #pregnancytiktok #secondtrimesterproblems #trudnoca #trudnoća #trudnica ♬ original sound – sonja.kovac
,,Znate ono kad su vam pričali prije trudnoće, ‘Ma budeš ti osjetila bebu’, ‘Budu tu neki leptirići koji ćeš osjetiti’ – e, pa kod mene nema leptirića, nikad nije bilo leptirića”, započela je Sonja, pa dodala: ,,Ja sam ovu slatku curicu osjetila tek tamo negdje oko 21. tjedna i počelo je odmah, ono, karate kid, ja ne znam šta je to.”


,,Doktor mi je objasnio da mi je posteljica sprijeda i da zapravo neću osjetiti bebu više nego žene kojima je posteljica odozada. Još sam ja prvorotkinja, tako da je to uobičajeno. Tako da, ova slatka curica vam je jako aktivna“, zaključila je Sonja.


Potom se javila i putem svog Instagram profila.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac),,Ono kada kažu prvo osjetiš leptiriće i balončiće, aha… Osjetila sam – NIŠTA! I onda samo najednom – HACA!”, našalila se Sonja, te nasmijala mnoge pratitelje.


Inače, Sonja često dijeli svoja iskustva u trudnoći, a zadnji se put dotakla simptoma koje je iskusila u prvom tromjesečju.


,,Prvo, anksioznost i neizvjesnost. Negdje do dvanaestog tjedna, razmišljaš hoće li sve izaći na dobro, još uvijek ne osjećaš bebu, a znaš da si trudan; nekad i zaboraviš, pa se sjetiš ‘Joj, ja sam zaista trudna’. Jutarnje mučnine, koje bi se trebale zvati cjelodnevne mučnine. Konstantna mukica, od jutra do mraka, a stalno si gladan, stalno nešto trebaš jesti…a ne možeš. Tri, odbojnost prema hrani. Jednostavno sve što si prije voljela, sad više ne voliš. Intenzivni njuh, na n-tu. Toliko mi je sve smrdjelo – parfemi od ljudi koji su mi inače mirisali su mi smrdjeli. Umor. Od jutra do mraka. Kad si odmorna, opet si umorna, iscrpljena si, ništa ti se ne da, vučeš se samo kao krepana mačka…ali hvala Bogu na Goranu. Ako ćete imati muškarca koji će vam pomoći u svemu tome, stvarno ste na konju”, priznala je tada.


Podsjetimo, Sonja je otkrila da je trudna u prosincu prošle godine, a ona i njen zaručnik Goran Mandić očekuju djevojčicu.