nova svakodnevnica

Sonja Kovač otkrila kako provodi vrijeme otkad je rodila: ‘Nisam uopće bila na mobitelu…‘

M. Č.

Foto: Instagram @xoxosonjakovac

Foto: Instagram @xoxosonjakovac

Na svojem je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija kćerkice, a u opisu ispričala kako joj izgleda posljednjih mjesec danaInfluencerica Sonja Kovač prije mjesec dana je na svijet donijela svoju djevojčicu, kćer koju je dobila zajedno s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem. Sonja je tijekom trudnoće redovno s pratiteljima dijelila razne trenutke, a sada je podijelila i kako izgleda njezina nova svakodnevnica.


Naime, na svojem je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija kćerkice, a u opisu ispričala kako joj izgleda posljednjih mjesec dana.

,,Naših prvih mjesec dana”, naslovila je objavu, te nastavila: ,,Doslovno nisam uopće bila na mobitelu, osim kad bih je slikala zilion puta iz ovog kuta, iz onog kuta, svaki detalj, ovaj, onaj, kako ne bih nešto slučajno propustila.”


,,Kad mi kažu ‘pa to je novorođenče, samo spava i jede, što radim dok spava‘ – što radim? Pa gledam u nju! Upijam svaki pokret i svaku ekspresiju na licu, koristim svaku sekundu jer vrijeme tako brzo prolazi”, napisala je potom.


Podsjetimo, prije tri tjedna Sonja je najzad objavila sretnu vijest o dolasku malene djevojčice na svome Instagramu.


Inače, par je u vezi više od deset godina, a prije dvije godine zaručili su se na Maldivima. Njezin je zaručnik igrač pokera, u koji je i ona sama zaljubljenica, a dijele i strast prema putovanjima.