"ja sam kao vi"

Severina se zahvalila na podršci dirljivom objavom: ‘Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pjevačica je nakon nešto manje od mjesec dana borbe uspjela povratiti skrbništvo nad sinom Aleksandrom, a sada je u emotivnoj objavi zahvalila svim pratiteljima na iskazanoj podršciSeverina Vučković je, nakon nešto manje od mjesec dana borbe, uspjela vratiti skrbništvo nad sinom Aleksandrom, a sada je u emotivnoj objavi zahvalila svim pratiteljima na podršci koju su joj iskazali tijekom ovog teškog perioda.


Na svojem je Instagram profilu objavila poruku, koju je naslovila “Ja sam kao vi”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Severina (@severina)

,,Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i proteklih četiri tjedna (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na nevjerojatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima”, započela je Severina.


,,Svatko tko je osjetio tugu, zna kako izgleda život s tugom. Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumijem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jest podrška! Svakom čovjeku kojem je nanijeta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država – svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali prije svega jednaki u srcima“, poručila je.


Potom je najavila izlazak nove kampanje, na koju je “iznimno ponosna”. ,,Sutra izlazi kampanja na koju sam izuzetno ponosna i koju sam snimala prije dva tjedna, kad mi je baš bilo teško. Ali znala sam da moram. Riječ je o kampanji posvećenoj osobama na koje se ne gleda kao na ‘normalne’, na ‘bolesnike u društvu’, koji su teško prihvaćeni i od svoje okoline, a isti su kao i mi. A jedini ‘bolesnici našeg društva’ su oni koji ‘drugačije’ javno prokazuju, koji bi im oduzimali prava, jednakost…“, zaključila je naposljetku.