Nakon koncerta

Severina o svojih devet posebnih muškaraca: ‘Oni su moje pogonsko gorivo’

M. Č.

NL arhiva

NL arhiva

Odala je posebnu počast svakome od njih.Domaća glazbenica Severina održala je veliki koncert u Areni “Boris Trajkovski” u Skoplju, a nakon nastupa posvetila je objavu na svom Instagramu posebnoj skupini muškaraca.


Naime, radi se o članovima njezinog benda, a u objavi na svojem profilu odala je posebnu počast svakome od njih.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Severina (@severina)

,,Ono do čega ja jako držim i do čega mi je stalo, jer je to moje pogonsko gorivo, je odličan bend, odlični muzičari, kojih je bilo jako puno na bini i koji su dali sve od sebe da ova večer ostane zauvijek upamćena i zauvijek urezana u srca publike, ali i nas samih…”, započela je pjevačica, pa upitala: ,,Koji je vaš omiljeni član benda?”


,,Neoženjen, visok, crn, mlad, najbolji gitarista Balkana i šire, Ivan Pešut (ovogodišnji dobitnik Porina za najbolji instrumentalni album (izvođač i producent) i za producenta pop albuma godine). Kad Dario Mihić zapjeva – sve stane, kao da se resetiramo i koncert može krenuti ispočetka. Bilo bi mi žao da ode, ali mu držim fige da uspije u onom što želi. Najbolji jazz basista svih vremena i nevremena, Henry Radanović, prestao je brojati nagrade Status, sad samo broji lovu i uživa u mirovini”, napisala je Severina.


,,Super Mario (Novaković), najmlađi, ali vođa benda, ima respect svih “teškaša” na bini. Svi smo ponosni na njega. Naročito Alenka Milano, koja mu je i svojevrsna mentorica i koja je spiritus movens naše družine. Takve dvi se ne rađaju. Osim možda Daria Hodnik, koja nas osvaja svojim vokalom. Žao mi je bilo kad je Ivo Popeskić otišao iz benda, ali postao je glavni producent Porina. Zaslužan je za brdo dobre glazbe i umjetnika, ali ja ga volim jer je duhovit do boli. Bruno Urlić je naš dobri duh još od “prije Krista”, on svojom violinom oplemeni svaku pjesmu i koncert. Volimo te Brunči! Trubači Antonio Geček i Zvonimir Bajević sviraju sa svima, ali s nama im je najbolje, jer su i oni tad najbolji”, dodala je.


,,Mijenjam sve, al’ bubnjara ne. Damir Šomen je moj vjetar u leđa, u noge koje same krenu kad on zasvira. On ne lupa, on svira bubnjeve, on ih jede, on je jednostavno najbolji!”, zaključila je pjevačica.


Inače, Arena je bila prepuna Severininih fanova koji su euforično pjevali sve njezine hitove, a nakon publike u Skoplju, na redu je ona u Zadru, na koncertu 13. travnja koji je već rasprodan.