24. srpnja 2024.

U prodaji su ulaznice za Boney M. feat Maizie Williams na Ljetnoj pozornici

Ivana Kocijan

Foto: Press

Foto: Press

Boney M. spada među najpoznatije svjetske R&B, reggae, disco i funk sastave u povijestOd ovog tjedna u prodaji su ulaznice za Boney M. feat Maizie Williams koji će koncert na Ljetnoj pozornici održati 24. srpnja. Kao posebna pogodnost u povodu 180. obljetnice turizma u Opatiji, ulaznice po ekskluzivno povoljnoj cijeni od 20 eura moguće je kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici i online na Eventim.hr, kao i na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima.


Broj ulaznica je ograničen.


Boney M. spada među najpoznatije svjetske R&B, reggae, disco i funk sastave u povijesti. Njihove pjesme zauzimale su prva mjesta top-ljestvica širom svijeta, prodaja njihovih albuma mjeri se u milijunima, njihove pjesme spadaju među najpoznatije glazbene uratke uopće u povijesti glazbe.
Grupu je u Njemačkoj osnovao Frank Farian, a četvero originalnih članova: Maizie Williams iz Montserrata, Liz Mitchell i Marcia Barrett s Jamajke i Bobby Farrell s Arube vrlo su brzo postali europska, a zatim i svjetska atrakcija. Njihove pjesme »Daddy Cool«, »Ma Baker«, »Belfast«, »Sunny«, »Rasputin«, »Mary’s Boy Child/Oh My Lord« i »Rivers of Babylon« ušle su u glazbene enciklopedije kao jedne od najvažnijih glazbenih uradaka uopće.


Godine rada donijele su i neke promjene; Reggie Tsiboe zamijenio je Farrella, da bi nakon 10. obljetnice sastav objavio raspuštanje. Zaštitno lice sastava, Maizie Ursula Williams, iznova okuplja sastav te kao Boney M. feat. Maizie Williams nastavljaju oduševljavati milijune širom svijeta.