Tužna vijest za fanove

Springsteen zbog problema s glasom odgodio koncerte u Marseilleu, Pragu i Milanu: “Mora pauzirati 10 dana”

T.I.

Reuters

Reuters

Odgođeni su koncerti koji su bili najbliži za hrvatske obožavatelje legendarnog pjevačaBruce Springsteen i njegov E Street Band odgodili su najmanje četiri koncerta s aktualne europske turneje zbog problema s glasnicama legendarnog rockera.


U subotu je Springsteen trebao nastupiti na Orange Vélodromeu u Marseilleu, ali je nastup odgođen u posljednji trenutak prema uputama liječnika. Daljnji pregledi pokazali su da bi trebao uzeti pauzu od minimalno deset dana.


To znači da se odgađa još i koncert u Pragu koji je trebao biti održan 28. svibnja, kao i dva nastupa na San Siru u Milanu (1. i 3. lipnja). Novi datumi za ove gradove bit će objavljeni uskoro, a oni koji su već kupili ulaznice za ove nastupe, mogu dobiti povrat novca ili čekati druge termine.
Turneja bi, bude li sve u redu, trebala biti nastavljena 12. lipnja u Madridu.


“Nakon odgode koncerta u Marseilleu zbog problema s glasom, daljnji pregledi i konzultacije doveli su liječnike do zaključka da Bruce ne bi trebao nastupati sljedećih deset dana. Bruce se dobro oporavlja, a on i E Street Band raduju se nastavku izuzetno uspješne turneje po europskim stadionima 12. lipnja u Madridu u veličanstvenom Civitas Metropolitanu”, objavljeno je na Instagram stranici Brucea Springsteena.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bruce Springsteen (@springsteen)