Awake

Riječki rockeri One Possible Option objavili posljednji singl s aktualnog albuma “No King”

T.I.

Foto: Samir Cerić Kovačević

Foto: Samir Cerić Kovačević

Prešaltali smo se na novi album koji je poprilično završen i ubrzo možete očekivati prve spotove novog materijala. Album će se zvati Human, a trebao bi izaći krajem iduće ili u prvoj polovici 2023. godine" – najavljuju riječki rockeri“Awake” je zadnji singl riječkih alter rockera One Possible Option s njihovog uspješnog albuma “No King” objavljenog prošle godine za Croatia Records. Pjesma je dobila i službeni lyric video koji stiže iz CroRec digital produkcije i dobro odražava situaciju koliko na trenutke život može izgledati kao noćna mora ako zaboravimo neke bitnije stvari i ako brigu za sebe i svoje interese shvaćamo preozbiljno.


“Onda se i najmanje ugroze za naše planove i želje čine kao smak svijeta. U trenutku kada nas takve stvari more, ponekad je teško osvijestiti koliko su one relativne i prolazne prirode, poput sna” – kažu dečki iz benda One Possible Option koji zbog situacije s koronavirusom nisu u pravom smislu mogli koncertno promovirati album, ali dodaju da je na koncertima koje su stigli odraditi uslijed i prije pandemije upravo pjesma “Awake” napravila najbolju atmosferu. Stoga je najbolje s njom zaokružiti i priču oko albuma “No King”.


U iščekivanju koncerata i otvaranja koncertnih aktivnosti One Possible Option brzo napreduju po pitanju novih materijala.
“Prešaltali smo se na novi album koji je poprilično završen i ubrzo možete očekivati prve spotove novog materijala. Album će se zvati Human, a trebao bi izaći krajem iduće ili u prvoj polovici 2023. godine” – najavljuju riječki rockeri.


Do tada možete kupiti njihov aktualni “No King” po sniženoj cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa ili na webshopu.