Rock mašina

Grupa One Possible Option korak je bliže drugom nosaču zvuka

Ivana Kocijan

Foto: DINO MOZEK

Foto: DINO MOZEK

»Honesty is Everything« – novi emotivni singl riječkih rokeraRiječka rock mašina One Possible Option nastavlja otkrivati dijelove drugog studijskog albuma koji će biti objavljen početkom sljedeće godine pa tako nakon singlova »This Is Broken« i »Earth INC.« predstavlja pjesmu i spot »Honesty is Everything«.


Novim singlom bend pokazuje širinu i svježinu u pristupu rock žanru te spoj ambijenta, elektronike i eksplozivne rock energije koji pokazuju daljnji kreativni smjer benda na novom albumu. Glazbu, tekst i aranžman pjesme potpisuju Deni i Zdravko Kasapović, a produkciju Deni Kasapović. Za dinamičan videospot koji prenosi sirovu energiju benda zaslužan je Tin Majnarić.


– »Honesty is Everything« je pjesma o načinu života i načelima na kojima počivaju temelji takvog života, a nastala je u trenutku boli koji se povezao sa značenjem te pjesme, stoga je ona za naš bend jako važna.
Spot je sniman u Varaždinu, pod režiserskom palicom Tina Majnarića i nismo ga željeli komplicirati tumačenjem, scenarijem i glumom, nego jednostavno prenijeti emociju izvedbe pjesme kakvu imamo na probi i koncertima.


Zahvalni smo svima koji su sudjelovali u snimanju, od druženja do završnog rezultata, bilo je opušteno i prijateljski, što se prenijelo i na spot kojim smo mi jako zadovoljni, izjavio je frontmen benda Deni Kasapović.


Podsjetimo, grupa One Possible Option oduševila je publiku albumom prvim »No King« koji se uz odlične kritike našao i na najvažnijim listama najboljih izdanja, a smješten je i među 10 najboljih albuma 2020. godine prema istraživanju Nacionala koje obuhvaća sve relevenatne glazbene kritičare, novinare i glazbene urednike.