Bogat program

Prosinac na HBO Max-u: raznovrsna ponuda za hladne dane

Ivana Kocijan

Foto: HBO Max, Prime Video

Foto: HBO Max, Prime Video

Premijere filmova, dokumentaraca, serija...Prosinac na streaming platformu HBO Max donosi premijeru Max Original dokumentarnog filma “Apolonia, Apolonia”, nominiranog za nagradu IDA Documentary Awards. Od premijera filmova izdvaja se triler “Svi stari noževi”, kriminalistička drama “Djevojka koja obećava” i animirani film “Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet”.


Ovogodišnja blagdanska kolekcija donosi mnogo premijera, božićnih klasika i obiteljskih favorita među kojima su filmovi “Čudesni medenjaci, “Božić među prijateljima”, “Mariah Carey: All I Want For Christmas Is You”, “Izokrenuti životi” i mnogi drugi.


”Apolonia, Apolonia” će premijeru na HBO Maxu imati ove nedjelje. Film “Svi stari noževi” već je imao premijeru na HBO-u, a sada ga je moguće pogledati na HBO Maxu.
Kriminalistička drama “Djevojka koja obećava” s Carey Mulligan premijeru na HBO Maxu ima danas, dok će na HBO-u premijeru imati u nedjelju o 20 sati. Film “Prekrasan dan u susjedstvu” s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi premijeru na HBO Maxu će imati sutra, dok će na Cinemaxu premijeru imati 23. prosinca u 20 sati.


Animirani film “Spider-Man: Putovanje kroz spider-svijet” premijeru na HBO Maxu će imati 22. prosinca, a premijeru na HBO-u na Badnjak, 24. prosinca u 20 sati. Još jedan animirani film, “Croods 2: Novo doba” premijeru na HBO Maxu će imati 29. prosinca, a premijeru na HBO-u 31. prosinca u 20.30.


Reality show ”Barbie Dreamhouse: Izazov”, u kojem će prikazan ambiciozni plan renoviranja čuvene pink kućice, danas će imati premijeru na HBO Maxu. Animirana serija za djecu “Barbie: Zvjezdana avantura” na HBO Maxu će premijeru imati 15. prosinca kada u ponudu dolaze prve dvije epizode, dok će premijeru na HBO-u imati 17. prosinca u 10.30.


Animirana akcijska serija “Moje pustolovine sa Supermanom” premijeru na HBO Maxu imat će 11. prosinca kada u ponudu dolaze prve dvije epizode.


Na HBO Maxu već je dostupan akcijski film “Blue Beetle”, prvo pojavljivanje tog DC-jeva superjunaka na velikom platnu. Četvrtkom u ponudu HBO Maxa dolaze nove epizode humoristične serije “Kladioničar” u kojoj glavnu ulogu tumači Sebastian Maniscalco.


Blagdanska kolekcija donosi prigodne naslove. Dramedy “Čudesni medenjaci” premijeru na HBO-u je imao jučer, a od jučer je dostupan i na HBO Maxu.


Film “Božić među prijateljima” premijeru na HBO Maxu imat će 14. prosinca, a istog će dana u 20 sati biti prikazan i na HBO-u. Animirani film “Mariah Carey: All I Want for Christmas is You” premijeru na HBO Maxu imat će 21. prosinca, a istog dana u 20 sati bit će premijerno prikazan i na HBO-u.


Humoristična drama “Izokrenuti život” premijeru na HBO Maxu će imati 28. prosinca, a istog dana bit će prikazan i na HBO-u, s početkom u 20 sati.


U blagdanskoj su kolekciji i mnogi božićni klasici i obiteljski favoriti među kojima su “Blagdanska harmonija”, “Božić u Dickensovu stilu”, “Božićna zagonetka”, “Božić na farmi”, “Božićna iskra”, “Božić kraljevica i prosjaka”, “Potraga za tajnim Djed Mrazom”, “Nova božićna priča”, “Božićna krađa dijamanata”, “Avanture Tintina”, “Alfov posebni Božić” i mnogi drugi.