Jennifer Garner

Poznatoj glumici preminuo otac, oprostila se od njega dirljivom objavom

M. Č.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

'Iako nema tragedije u smrti 85-godišnjeg čovjeka koji je živio zdrav i divan život, znam da je tuga neizbježna', poručila jeJennifer Garner podijelila je poruku oprosta od oca Williama, koji je preminuo u dobi od 85 godina.  Glumica, koja ima 51 godinu, na Instagramu je objavila da je njezin otac “preminuo mirno u subotu popodne”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Garner (@jennifer.garner),,Bili smo s njim, pjevajući Amazing Grace dok nas je napuštao (jesmo li ga nosili preko ili ga prestrašili – validno pitanje.) Iako nema tragedije u smrti 85-godišnjeg čovjeka koji je živio zdrav i divan život, znam da je tuga neizbježna, čekajući nas iza neočekivanih uglova,” napisala je uz obiteljske fotografije, te dodala: ,,Danas je dan za zahvalnost.”
Garner, koja je odrasla u Zapadnoj Virginiji s majkom Patriciom Ann Garner i dvije sestre, Melissom i Susannah, rekla je da je obitelj “zahvalna na tatinom nježnom temperamentu i tihoj snazi“.


,,Za način na koji je zadirkivao s nestašnim osmijehom, i za način na koji je izmislio ulogu uvijek prisutnog, uvijek strpljivog tate djevojke. Zahvalni smo na njegovoj radnoj etici, vođstvu i vjeri”, nastavila je.


,,Širimo svoju zahvalnost medicinskim zajednicama Charleston Area Medical Centera i City of Hope. Vaša skrb produžila je tatin život i dala mu vremena da bude na svojim omiljenim mjestima – okružen kćerima i unucima, navijajući za svoje voljene Aggies, upravljajući brodom i – prije svega – uz svoju suprugu u braku dugom 59 godina, našu mamu.”


Garner je naglasila i da “ima toliko toga za reći o tati.” ,,Moje sestre i ja nikada nećemo prestati pričati o tome koliko je bio divan, stoga  molim da izdržite,” napisala je, te zaključila: ,,ali danas dijelim ove uspomene sa svojom zahvalnošću za dobrog i sjajnog čovjeka, oca i djeda koji je bio, kao i za ljubavno naslijeđe koje je ostavio iza sebe.”


Prvog siječnja, Garner je proslavila roditeljsku godišnjicu braka, objavom na Instagramu.,,Sretna 59. godišnjica braka mojim nevjerojatno slatkim i ljubaznim roditeljima. Hvala vam, mama i tata, što ste mojoj sestri i meni pružili tako siguran, sretan početak života.”