Policijska istraga

Otac Taylor Swift optužen da je udario fotografa u lice nakon nastupa u Sydneyu

L. S.

Taylor Swift / Foto Reuters

Taylor Swift / Foto Reuters

Policija provodi istragu nakon što je fotograf rekao da je dobio "udarac šakom"Australski fotograf


tvrdi da ga je otac Taylor Swift udario u Sydneyu nakon koncerta pjevačice.


Iako nisu objavili imena, policija je rekla da istražuje navodni napad. McDonald je rekao da su mediji čekali da fotografiraju pjevačicu dok je hodala prema automobilu, a ispričao je da je ondje bilo nekoliko zaštitara.
“U jednom trenutku je jedan od zaštitara počeo gurati svoj kišobran u mene i moju kameru, a onda je Taylor ušla u svoj auto. Netko drugi je naletio na mene i udario me šakom u lijevu stranu lica.


U početku sam mislio da je australsko osiguranje koje pokušava biti heroj trenutka ispred Amerikanaca, ali kako se ispostavilo da je to bio njezin otac”, kazao je.


McDonald je rekao da je prepoznao Scotta Swifta sa slike na internetu – dodajući da on nema modrice i da mu nije potreban nikakav tretman.


“U 23 godine nisam bio napadnut i udaren šakama. Nismo jurili niz mol. Nismo jurili prema stražnjem dijelu čamca. Čekali smo da ona priđe. Držali smo se vrlo pristojno.


Ali ne, oni… Podižu kišobrane i kišobrane preko nje, a zatim nam guraju kišobrane u lice i onda prave da smo mi ti koji diramo njih”, dodao je, prenosi Sky News.


Slučaj je još uvijek pod istragom.