SkyShowtime

Nova satirična komedija s Emmom Stone u glavnoj ulozi

Ivana Kocijan

Foto: Ivana Kocijan

Foto: Ivana Kocijan

Prvih pet epizoda stiže 5. siječnja.Nova satirična komedija, serija “The Curse”, s glumicom Emmom Stone u glavnoj ulozi stiže na SkyShowtime. Originalnu SkyShowtimeovu desetodijelnu seriju zajedno su producirali Showtime i A24. U glavnim se ulogama pojavljuju dobitnica nagrade Oscar Emma Stone, Nathan Fielder i Benny Safdie.


SkyShowtime je, uoči ekskluzivnog prikazivanja na Međunarodnom filmskom festivalu u Stockholmu, potvrdio da će serija “The Curse” biti dostupna na usluzi od petka, 5. siječnja. Prvih pet epizoda serije bit će dostupno za streamanje na dan premijere, a preostalih pet epizoda bit će dostupno u petak, 16. veljače.


Autori, scenaristi i izvršni producenti su Benny Safdie i Nathan Fielder, a u središtu radnje serije novopečeni je bračni par Whitney i Asher Siegel, koji pokušava ostvariti svoju viziju ekološkog stanovanja u maloj zajednici Española, u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko. Njihove napore otežava ekscentrični TV producent Dougie, koji u njihovoj priči vidi priliku.
Kako se radnja serije razvija, par se nađe u misterioznoj mreži etičkih i moralnih sivih zona, istodobno nastojeći održati svoj brak. Glavne uloge u seriji igraju Emma Stone (“La La Land”, “The Favourite”), Nathan Fielder (“The Rehearsal”) i Benny Safdie (“Oppenheimer”).


U gostujućim ulogama pojavljuju se Barkhad Abdi, nominiran za nagradu Oscar, Corbin Bernsen, nominiran za nagradu Emmy i Constance Shulman.


Fielder je ujedno i redatelj. Emma Stone, Dave McCary i Ali Herting izvršni su producenti serije ispred vlastite produkcijske kuće Fruit Tree. Josh Safdie izvršni je producent putem vlastite produkcijske kuće Elara.