Britney Spears

Nakon što je jučer šokirala plesom s noževima, slavna pjevačica sada nosi zavoj

S.M.

Foto: Instagram Screenshot

Foto: Instagram Screenshot

Netko je kazao da spava s nožem jer živi u smrtnom strahu da će joj netko provaliti u dom usred noći i odvesti na psihijatriju.Britney Spears je čini se pretrpjela ozlijede nakon što je plesala s noževima. U još jednom videu kojeg je objavila na Instagramu, bivša pop zvijezda na ruci je imala vidljivi bijeli zavoj. Potom je pokazala i ožiljak nalik na porezotinu na bedru dok je plesala u crop topu i bijelim bikini gaćicama.


“Moj ‘Zgodna žena’ top…”, napisala je u opisu videa.


Vidljive ozlijede objavila je dan nakon što je zabrinula obožavatelje videom u kojem pleše s oštrim mesarskim noževima u rukama. Pjevačica se smijala dok se kretala uz glazbenu pozadinu i mahala noževima.
“Danas sam se počela igrati s noževima u kuhinji”, napisala je u prvoj objavi, a zatim dodala da noževi nisu pravi te da je Noć vještica blizu.


 


Alarmantna je što ovo nije prvi put da se Spears povezuje s oštricama.


U svibnju je TMZ u dokumentarcu “Britney Spears: The Price of Freedom” objavio da pjevačicu oduvijek zanimaju noževi te da spava uz nož ispod kreveta.  Harvey Levin je tada  kazao da pjevačica živi u smrtnom strahu da će joj netko provaliti u dom usred noći, zavezati je za nosila i odvesti na psihijatriju.


TMZ je otišao toliko daleko da su upozorili njezinog tadašnjeg supruga Sama Asgharija da “spava s jednim otvorenim okom ako je naljuti” jer je navodno “super sposobna povrijediti ga”.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Maria River Red (@britneyspears)Nije na tome stalo pa je Britney Spears objavila još jedna video plesa, ovaj puta bez rekvizita, i uz vlastiti komentar da ljudi “ohlade s noževima jer kopira Shakiru”.