Oštro

Megan Fox obrusila se na pratitelja koji joj je komentirao stidne dlačice

L. S.

Foto: Instagram / Megan Fox

Foto: Instagram / Megan Fox

"Sav taj novac a ne može si kupiti britvicu", napisao joj je, što se glumici nije svidjeloMegan Fox jučer je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija i videa u kojem se kostimirala u vilenjakinju, zajedno sa zaručnikom Machine Gun Kellyjem.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)No kostim je, iako strateški postavljen da sakrije intimne dijelove, ipak otkrio jedan detalj za koji su mnogi pomislili da su stidne dlačice, te su ju neki od pratitelja napali i iskritizirali.
“Sav taj novac a ne može si kupiti britvicu. Mičem te sa svoje liste”, napisao je jedan od komentatora, na što mu je Fox sarkastično odgovorila.


“Odnosiš li se ti to pogrešno na moju tetovažu? Kako bilo, shrvana sam što si me maknuo sa svoje liste. Nadala sam se da ćeš me oženiti”, drsko mu je odgovorila, što su brojni fanovi pozdravili.


Megan je na ovaj serijal fotografija primila mnoštvo negativnih kritika za svoj izgled, te su ju mnogi optuživali za pretjerane kozmetičke zahvate: “Sve ove Hollywood cure izgledaju isto”, glasio je jedan od komentara, a mnogi koji su uslijedili optuživali su popularnu glumicu da je počela pretjerano ličiti na Kim Kardashian.