kakva majka, takav sin

Maja Šuput podijelila snimku Blooma, fanovi: ‘Mamim veseljak!’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

'DJ Bloom' se malo zaigrao sa miksetom, a svi su se složili da ide maminim stopamaHrvatska glazbenica Maja Šuput voli ponekad podijeliti zabavne trenutke iz privatnog života, a to najčešće čini na svom Instagram profilu. Ovog je puta podijelila slatku snimku svog sina, Blooma, i tako uveselila pratitelje.


View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput)Maja je uz video napisala: ,,Imate kakve želje?! DJ Bloom večeras“, a na snimci se vidi kako Bloom vrlo vješto i simpatično upravlja miksetom. Sve iz videa ukazalo je da dječak ide majčinim stopama muzičke karijere, a s čime su se složili i brojni pratitelji.
,,Kakva majka, takav sin”, ,,Mamin veseljak, nek’ takav i ostane”, ,,Vidi se da ide maminim stopama”, bili su samo neki od komentara.


S druge strane, mnogi se nisu previše osvrtali na to što se zbiva u videu, već se fokusirali na to koliko je dražestan sam Bloom, a neki su pak komentirali dobar glazbeni ukus.


,,Kakav medenko”, ,,Baš je presladak Bloom “, ,,Med medeni“, ,,Odličan je i ovaj izbor mjuze”, nizali su se komplimenti.