Jedinstveno umjetničko djelo

Luna mea objavljuje novi singl ‘Staklene stijene’

Portal Novilist.hr

Foto: Promo

Foto: Promo

Bend nastavlja istraživati nove zvukove i stiloveGlazbeni trio Luna mea objavljuje novi singl ‘Staklene stijene’, drugi singl s njihovog nadolazećeg EP-a. Nakon uspjeha EP-a “Dah” i singlova ‘Magla’ i ‘Pola mene’, bend nastavlja istraživati nove zvukove i stilove.


Luna mea prošlog je ljeta proširila svoj sastav novim članom, Matijom Jakićem na gitari. Tihana Šmit, koja je sudjelovala u prethodnim projektima, napustila je bend, ali Tininim dolaskom u ulozi glavnog vokala, Luna mea nastavlja razvijati svoj prepoznatljiv glazbeni stil.

Tina Gams-Fučić (vokal), Matija Jakić (gitara) i Martin Peica (programiranje, gitara) brzo su pronašli zajednički jezik i inspiraciju za daljnje glazbeno stvaralaštvo, što se jasno osjeti u njihovim novim radovima pa tako i u novom singlu ‘Staklene stijene’.


Tekst, glazbu i aranžman napisao je Martin Peica, dok je pjesma produkcijski usavršena miksanjem i masteringom Mateja Zeca iz G.I.S Studija, stoji u priopćenju.


Video za ‘Staklene stijene’ režirao je i montirao tim iz Soul Productiona, a koloriranje je napravio Blender Production. Video vizualno dodatno pojačava snažnu poruku i atmosferu pjesme, stvarajući jedinstveno umjetničko djelo.