nije im dosadno

Lana Jurčević objavila video s bebom i nasmijala fanove: ‘Tata je negdje u birtiji…’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Mnogi su obožavatelji u komentarima pohvalili i njezinu linijuHrvatska glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević nedavno je postala majka, a od tada nerijetko dijeli različite zabavne i slatke trenutke sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Ovaj je put pokazala kako je u društvu svoje kćeri, Mayle Lily, navijala za Vatrene iz udobnosti svog doma.


Na svojem je Instagram profilu podijelila snimku na kojoj veselo pleše u šarenoj ljetnoj haljini i sunčanim naočalama, te istovremeno ljulja kćer.


View this post on Instagram

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

,,Čagamo subotom! Nama nikad nije dosadno! Tata u birtiji negdje gleda tekmu. A mi cure soliramo i ništa nam ne fali. Dečki di ste vi (suvišno pitanje?) A cure naše, šta vi radite?“, napisala je uz videozapis.


Obožavatelji su u komentarima pisali koliko ih Lana nasmijava, a mnogi su i pohvalili njezinu liniju.


,,Ženo, što si zgodna mama!“, ,,Ti si meni tako predivna žena, činiš se kao divna mama i predivno te vidjeti ovako sretnu”, ,,Džabe gledati, bolje da gledamo tebe”, pisali su.


Inače, Lana je prije nekoliko dana sa svojom malom obitelji, kćeri i partnerom Filipom Kratofilom, boravila na Ibizi. Tada je objavila i rijetke zajedničke fotografije s njim.


View this post on Instagram

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)Par je zajedno od 2017. godine, a svoju vezu i privatan život većinom vole držati u tajnosti.