»POZDRAV LJETU«

Infinity Band odlučio prirediti spektakl na trajektu

Ivana Kocijan

Foto: Press

Foto: Press

Zapjevat će na »Lošinju«Top show band Infinity Band Croatia, čiji koncerti nikog ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, u potrazi za novim izazovima i jedinstvenim događanjima odlučio je pripremiti spektakl koji će biti održan 18. lipnja i to – na trajektu.


Naime, poznati hrvatski brodar Jadrolinija službeno će otvoriti ljetnu sezonu koncertom »Pozdrav ljetu!« grupe Infinity i njime počastiti putnike koji toga dana budu koristili usluge brodara na liniji Valbiska (otok Krk) – Lopar (otok Rab). Time će svi putnici koji kupe redovnu voznu kartu za plovidbu na toj liniji 18. lipnja, a budu na trajektu »Lošinj« koji iz Lopara prema Valbiski isplovljava u 14 sati ili onom koji iz Valbiske prema Loparu isplovljava u 16 sati, uživati u jedinstvenom glazbenom spektaklu. Dodajmo da će koncerte snimati čak 12 kamera koje će to događanje zabilježiti kao jedinstveno na ovim prostorima.


Infinity Band Croatia je sedmeročlani band tražen u Hrvatskoj i u inozemstvu, a njegovi su nastupi pomno pripremljeni, režirani i produkcijski posloženi. Stoga, ako 18. lipnja budete plovili prema Loparu ili Valbiski, pripremite se za ples, pjevanje i vrhunsku zabavu. A ako niste imali plovidbu u planu, možda vas njihov nastup potakne da razmislite o danu na moru.