samozatajna mama

Hana Huljić Grašo objavila prvu obiteljsku fotografiju s kćeri i suprugom

M. Č.

Foto Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Foto Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Pjevačica rijetko objavljuje privatne trenutke, pa je ovim potezom oduševila pratiteljeSplitska pjevačica Hana Huljić Grašo poprilično je oprezna što se tiče privatnosti nje i njezine obitelji, a osobito pazi na privatnost svoje kćeri, Albe. Stoga rijetko objavljuje privatne momente na društvenim mrežama, no ovaj je put odlučila napraviti iznimku. Tako je objavila njihovu prvu obiteljsku fotografiju, a pratitelji nisu štedjeli na komplimentima.


Hana je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju s kćerkom i sa suprugom, Petrom Grašom, na kojoj šetaju držeći se za ruke.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

Obožavatelji su joj u komentarima uputili brojne komplimente. ,,Kako vas je lijepo vidjeti, prelijepa slatka obitelj, a ta mala ljepota u sredini još više uljepšava sklad i ljubav”, ,,Kako lijepa mala obitelj”, ,,Predivna obitelj“, ,,Prekrasni, konačno”, bili su samo neki od komentara.


Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače 2022. godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a u srpnju iste godine rođena im je kćer Alba.