Regionalna turneja

Symphonica on the Rock 17. svibnja u riječkom Centru Zamet

Novi list

Foto: SIMONE DI LUCA

Foto: SIMONE DI LUCA

Ovaj koncert oduševljava publiku svih dobnih skupina jer u simfoničnom tonu oživljava najveće svjetske rock hitoveNakon nedavno održana dva rasprodana koncerta projekta Symphonica on the Rock u Zagrebu, najavljen je i treći koji će biti održan 13. svibnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.


Nakon Zagreba Symphonica on the Rock nastavlja regionalnu turneju i vraća se u Hrvatsku 17. svibnja u riječki Centar Zamet, u dvoranu i grad koji je uvijek disao i živio rock, stoga je ovakav simfonijski aranžman samo fantastičan dodatak već sjajnom konceptu koncerta.


Ovaj koncert oduševljava publiku svih dobnih skupina jer u simfoničnom tonu oživljava najveće svjetske rock hitove, od pjesama grupe Queen do pjesama Rolling Stonesa, preko grupa Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, AC/DC, do grupa Beatles, Europe, Scorpions, Guns n’ Roses i mnogih drugih rock legendi na kojima su odrasle generacije.
Turneja Symphonica on the Rock polučila je jednako zanimanje u svim gradovima koje je posjetila. Nakon održana dva koncerta u Zagrebu, odlaze u Italiju, a u ožujku se vraćaju u Sloveniju gdje su već rasprodani koncerti.


Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su putem sistema Eventim i na Ulaznice.hr, a za riječki koncert putem sustava Eventim.hr.