Objava redatelja Roba Reinera

U nastavku kultne dokumentarne parodije “This Is Spinal Tap” gostovat će Paul McCartney i Elton John

T.I.

Prošle je godine najavljeno da će film pred publiku negdje 2024. godine, no to se zbog dugog štrajka filmskih radnika neće dogoditi. Rob Reiner najavio je početak snimanja za veljaču naredne godineNajslavniji rock „mockumentary“ – dokumentarna parodija „This Is Spinal Tap“ koji prati izmišljeni britanski heavy metal bend na turneji, počinje se snimati u veljači naredne godine uz gostovanje stvarnih slavnih glazbenika.


Filmaš koji je s njim započeo redateljsku karijeru Rob Reiner i poslije se proslavio naslovima „Stand By Me“ „When Harry Meets Sally“ „Misery“, „A Few Good Men“, između ostalih, otkrio je nove konkretne detalje o novom projektu. Već je prošle godine objavljeno da Reiner kreće snimati nastavak Spinal Tapa i da će sva trojica glumaca-članova izmišljenog benda Christopher Guest, Michael McKean i Harry Shearer ponoviti svoje role. Neće im biti teško s obzirom da su godinama zaista izvodili i svirali uživo materijale iz filma koji je s godinama stekao kultno sljedbeništvo.


Gostujući na podcastu kod komičara Richarda Herringa objavljenom jučer Rob Reiner je najavio neka iznenađujuća gostovanja u filmu.  Reiner je spomenuo glazbene legende Paula McCartneya i Eltona Johna, kao i američku country zvijezdu Gartha Brooksa.
Inače, prošle je godine najavljeno da će pred publiku negdje 2024. godine, no to se zbog dugog štrajka filmskih radnika neće dogoditi. Zna se samo da će se nastavak „Spinal Tapa“, ako sve bude išlo po sadašnjim planovima,  početi snimati u veljači naredne godine.