
Foto: Instagram
Blogerica je već prije govorila o tome kako se posvetila zdravom načinu života, pa s pratiteljima često dijeli različite recepte
povezane vijesti
- Danijela Dvornik podijelila dojmove iz Istanbula pa razljutila fanove: ‘Netko jednostavno ne zna uživati’
- Danijelu Dvornik razljutili pratitelji: ‘Prestanite me gnjaviti s “burekom” od sira i konstantnim ispravljanjem u pitu od sira’
- Danijela Dvornik pokazala kako izgleda njezin ručak, fanovi: ‘Divota’
Hrvatska blogerica Danijela Dvornik sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli svakakve priče i detalje iz privatnog života, a ovoga je puta odlučila podijeliti recept za ukusan i zdrav obrok.
Naime, otkrila je što najčašće jede za doručak objavivši pritom recept za domaću granolu s bademima i orasima.

Instagram screenshot

Instagram screenshot
,,Pećnicu zagrijete na 150 stupnjeva, a protvan obložite papirom za pečenje. Med i kokosovo ulje zagrijavate na vatri dok se ulje ne otopi. Sve sastojke za granolu pomiješajte i presipajte u protvan. Ako želite chunky granolu, utapkajte sastojke u protvan, a ako želite sitniju ne trebate”, objasnila je Danijela.
,,Pecite oko 20 minuta, to jest dok granola ne dobije zlatnu boju. Ako želite sitniju, dobro ju je tijekom pečenja 1-2 puta promiješati, ali za chunky verziju nemojte miješati. Pustite da se ohladi u protvanu pa preselite u staklenu posudu. U nju možete umiješati i šaku sušenog voća“, dodala je.
,,Poslužite s jogurtom, mlijekom, uz smoothie ili grickajte samu za sebe. Dobar tek!”, zaključila je.

Instagram screenshot
Naposljetku je podijelila i listu sastojaka, koja glasi:
100 g zobenih pahuljica
50 g krupno sjeckanih badema
50 g mljevenog kokosa, tzv. kokosovog brašna
30 g mljevenih lanenih sjemenki
50 g suncokretovih sjemenki
20 g sezama
3 žlice meda
1 žlica kokosovog ulja
1 žlica vode
1 žlica ekstrakta vanilije
Podsjetimo, Danijela je već prije govorila o tome kako se posvetila zdravom načinu života, pa s pratiteljima često dijeli jednostavne, a kreativne recepte.