prisjetila se

Danijela Dvornik ispričala: ‘Postoje ti trenuci kad poželim biti “glupa” plavuša’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

S pratiteljima je podijelila zanimljivu anegdotuDanijela Dvornik često s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli svoja razmišljanja, a ovaj se put prisjetila jedne anegdote.


,,Ovaj tjedan je na izmaku. Prolazi vrijeme takvom brzinom da već kod četvrtka imam problem, želim silno da je srijeda još uvijek. Vjerojatno bi u gradu željela već da je petak. Toliko sam “muških” poslova odradila da bi najrađe ponekad bila “glupa plavuša koja ništa ne zna” iako ne vjerujem u taj stereotip o plavušama jer mu često prkosim kao i mnoge druge“, započela je Danijela u objavi koju je podijelila na svom Instagram profilu, a kojoj je pridružila zanimljivu fotografiju.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Zatim je nastavila, dotičući se anegdote o svom prijatelju i njegovoj supruzi: ,,Ali uvijek se sjetim jednog mog prijatelja koji ima suprugu plavušu, nježnu i plahu, nazovimo je Kate, majku 2 zajedničke djece. Uvijek nam se žalio na Katu kako nije sposobna ni račun platiti u pošti , kako ne zna ni žarulju promijeniti, nije htjela položiti vozački ispit niti joj je ideja o vožnji auta bila interesantna. Anegdota o tome kada su adaptirali stan i kad je Kate neznajući koji zid treba srušiti, pokazala radnicima nosivi zid, prepričavala se godinama. Ali Kate je uvijek bila sređena i zgodna, kuća joj je bila čista i svi su imali ručak.”


Potom je ispričala kako ju je pomalo iznervirao stav dotičnog prijatelja, pa ga je zapitala zašto ne ostavi ženu ako mu do te mjere ne odgovara: ,,Jednog dana u društvu, prijatelj se ponovo žalio na Katu, pa sam onako pomalo iznervirana njegovim vječnim žalopojkama o Kati upitala: ‘Pa dobro kad ti Kate ne valja, šta se ne rastaviš?’ – ‘Ma jesi ti luda , kako će jadna Kate bez mene ? Pa ona bi propala! Pa ona ništa ne zna’. I dan danas on i Kate su zasigurno jedni od rijetkih parova koji su opstali u braku.”


,,Često, kada promislim na Katu (a promislim kad sam kod mehaničara, kad vozim agregat u servis, čistim kosilicu ili kad odštopavam odvod od sudopera), plavušu plahu, promislim kako je Kate najpametnija žena, koju muž vozi gdje god treba, koja nema pojma o vulkanizerima, autima, alatima, koja je savršeno sretna u svom svijetu “stepfordske supruge” .
Da, postoje ti trenuci, doduše ne tako često, kad poželim biti “glupa “ plavuša koju netko vozi. I to je sasvim u redu”, zaključila je Danijela.


Svojom je objavom ponovno oduševila pratitelje, koji su pohvalili njene zanimljive misli i priče: ,,Ja čekam jednu ovako zanimljivu knjigu, vaše riječi i rečenice tako klize i gušt je čitati. Da ima i 200-500 str ja mislim da bi ih pročitala u dahu. Inače ne volim čitati, da se zna”, glasio je jedan od komentara.


Mnogi su se složili s Danijelom, pišući: ,,Kapa doli za šjoricu Katu”, ,,Upravo tako, pametna je Kate, poželim često da sam nesposobnija inače“, ,,Što manje znaš sretnija si….dokazano! Pametna je tvoja Kate”, pisali su.