MARKO TOMAŠEVIĆ

To je bila borba! Iz ruke nasukao neman tešku 18 kilograma!

Boris Bulić

I premda sam očekivao potez, iznenadila me silina kojom je riba udarila. Kao torpedo je vukla. Borba je potrajala i premda je pribor bio pouzdan, neizvjesnosti je u nekoliko trenutaka ipak bilo. Na kraju sam je uspio izmoriti i dovući do broda...Iz Ulcinja nam se javio Marko Tomašević koji je na moru imao pravi okršaj. Evo što nam je Marko rekao o tom lovu:


– Lovio sam na svom omiljenom lovištu, na ušću rijeke Ade Bojane. To je teren bogat krupnim ribama, velikim brancinima i licama – priča nam Marko.


– Ovoga sam puta lovio pendulom, a povlačio sam silikonsku ribu ručne izrade koju je napravio Adnan Sejdić iz Ulcinja. Štap je bio Rapture Ocean, a mašinica Daiwa BG 8000 – nastavlja Marko svoju priču.

– I premda sam očekivao potez, iznenadila me silina kojom je riba udarila. Kao torpedo je vukla. Borba je potrajala i premda je pribor bio pouzdan, neizvjesnosti je u nekoliko trenutaka ipak bilo. Na kraju sam je uspio izmoriti i dovući do broda pa sam je bez nekih osobiti problema ubacio preko bande. A kad sam je izvagao ispalo da je bila teška 18 kilograma. Meni sasvim dosta – ispričao nam je Marko Tomašević.