TROFEJNA STRIJELKA

Kad žena uzme štap u ruke na suho izlaze samo kapitalci! Lokardom nasukala strijelku težu od 5 kilograma!

Boris Bulić

I tako je te večeri pao ulov itekako hvalevrijedan. Nema tu puno priče. Borba je trajala nekih petnaestak minuta, a kako je ta borba završila možete vidjeti po slikama. Strijelka je bila teška 5,385 grama!Jedna slika vrijedi kao tisuću riječi, stara je maksima koje se držao i Nermin Aličić kad nam je poslao fotografije ulova kojeg je ostvarila njegova supruga Verica. Da li je bio škrt na riječima zato što je i inače takav ili zato što je supruga te večeri bila sretnije ruke, to ne znamo. Evo što nam je Nermin rekao o tom događaju:


– Kao i svih prethodnih večeri, na Crikveničkoj rivi se skupila stalna ekipa iskusnih ribolovaca, s tim da nam se te se večeri pridružila i moja supruga Verica. Ona ne dolazi tako često, ali kad dođe zna nam pokazati kako se lovi – priča nam Nermin.

– Lovila je štapom Vericelli Oxygen Power – K dužine 4,5 metara akcije 300 grama, rolom Daiwa 5000 LDA na kojoj je bila upredenica od 0,30 milimetara dok je ješka bila lokarda.


I tako je te večeri pao ulov itekako hvalevrijedan. Nema tu puno priče. Borba je trajala nekih petnaestak minuta, a kako je ta borba završila možete vidjeti po slikama. Strijelka je bila teška 5,385 grama – ispričao nam je Nermin Aličić.