STIGAO DUGOOČEKIVANI EARWEAR

Gadget za zaštitu sluha

P. N.

EARWEAR individualna zaštita sluha snižava buku na sigurnu razinu, a zbog tehnološki prilagođenog dizajna postaje i zanimljiv modni dodatakEarwear je stigao u Hrvatsku i odmah doživio prvu primjenu na popularnom festivalu elektronske glazbe Illectricity. Zaštita sluha nikada nije bila potrebnija zbog prevelike buke kojoj smo neprekidno izloženi. Preglasna glazba, razne vrste sportova, ljubav prema motociklima ili buka na radnom mjestu neki su od najčešćih uzroka gubitka sluha kod mlađe populacije. Austrijska tvrtka Neuroth nastavlja s uvođenjem inovacija na području sluha, te u Hrvatskoj predstavlja pametnu tehnologiju za zaštitu sluha Earwear. Proizvodi za individualnu zaštitu sluha EARWEAR snižavaju buku na sigurnu razinu i prilagođeni su različitim aktivnostima, a istodobno osvajaju svojim modernim dizajnom koji ih čini poželjnim i pomalo statement modnim dodatkom.


Gubitak sluha je nepovratan


Gubitak sluha je nepovratan i zato je iznimno važno osvijestiti i mlađu populaciju o važnosti zaštite sluha. Među zanimanjima koja su posebno pogođena ovim problemom su glazbenici i oni koji ih prate, poput fotografa ili tehničara, ali i sportaši, primjerice plivači, streličari, lovci, ljubitelji motociklizma te osobe izložene buci na radnom mjestu. Earwear je namijenjen i onima koji jednostavno žele osjetiti tišinu tijekom dana ili kao pomoć noću ako pored sebe imaju osobu koja teže diše i/ili hrče. Pametna tehnologija korištena u Earwear proizvodima je toliko napredna da je u mogućnosti potpuno individualno prilagoditi proizvod potrebama korisnika.    


Svoju prvu primjenu u Hrvatskoj Earwear ima na popularnom festivalu elektronske glazbe Illectricity. Organizatore festivala ljubav prema elektronskim zvucima nije spriječila da preglasne tonove ublaže individualno izrađenom Earwear zaštitom za sluh.
Dugo se profesionalno bavim glazbom i već neko vrijeme tragam za individualno prilagođenim proizvodom koji će mi zaštiti sluh, a ujedno omogućiti da se aktivno bavim onim što najviše volim. Uz Earwear je sluh zaštićen od frekvencija koje ga mogu oštetiti, a istovremeno mogu uživati u glazbi i komunicirati sa suradnicima i posjetiteljima. Oduševio me i dizajn jer doista izgleda kao vrhunski tehnološki gadget, što zapravo i jest“, pojašnjava Nenad Barić iz Illectricity tima.  


Earwear je proizvod koji će iz vašeg okruženja ukloniti buku ili nepotrebne zvukove kako bi sačuvao sluh, ali i zaštitio organizam od stresa izazvanog bukom. Individualno prilagođen Earwear potražite u najbližem Neuroth slušnom centru ili putem  web shopa na stranici: www.earwear.me.