Rhys Goode

Znao je da je posvojen, ali istina koju je otkrio nakon 21 godine ga je ostavila bez riječi

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Na temelju njegove priče mogao bi se snimiti film.Otkad zna za sebe, zna da je posvojen. No, Rhys Goode dvadeset godina nije zapravo znao kako je do toga došlo. 


Kako Tag24 prenosi 34-godišnjak je podijelio svoju tragičnu priču. Naime, u North Cornellyju ga je u jednoj telefonskoj govornici pronašla skupina tinejdžera dok je još uvijek bio beba. Netko ga je tamo ostavio u nosiljci. 


Skupina tinejdžera je odmah zaustavila vozača kombija koji je u tom trenutku prolazio koji je odmah pozvao policiju. 
Nakon toga je usvojen, kako ističe, od strane najljepših ljudi – njegovih današnjih roditelja.


Oduvijek je znao da mu oni nisu biološki roditelji, no za istinu je doznao tek kada je postao student.


“Dok sam bio na fakultetu, poslao sam zahtjev za rodni stil. Nikad zapravo nisam razmišljao o tome što mi se bilo dogodilo. I onda sam doznao istinu. Odmah sam nazvao prijatelje i pitao ih da se nađemo u pubu”, objasnio je Rhys


Objasnio je kako zapravo nije ni tražio svoje biološke roditelje nego ga ja više zanimalo porijeklo. Kada je dobio papir na kojem piše da je zapravo napušten, odmah je nazvao majku koja mu je objasnila što se s njim dogodilo. 


Rhys je možda kao beba bio napušten i nikad neće doznati tko su mu biološki roditelji, no to ga usmjerilo. Bavi se politikom, a veliki naglasak stavlja na brigu o napuštenoj djeci.