To - do list

Žena pokazala zahtjeve muža prije seksa: “Moraš se istuširati, staviti šminku…”

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

Muž ju je okrivio za manjak truda u spavaćoj sobi zbog kojeg mu je problematično ostvariti erekcijuJedna se žena obratila forumu “Mumsnet’s” gdje je upitala javnost za mišljenje o tome je li uopće normalna, nakon što je njezin muž izjavio da želi bolju kvalitetu njihovih seksualnih odnosa i pritom sastavio listu kako to postići.


Muž ju je okrivio za manjak truda u spavaćoj sobi zbog kojeg mu je problematično ostvariti erekciju.


“Kazao je da želi nekoliko osnovnih stvari za boljitak seksa. Kaže da ih ne očekuje svakog puta, ali da bi ih trebalo napraviti s vremena na vrijeme”, napisala je u objavi.
Neki od njegovih zahtjeva su: “malo šminke”, “uredna kosa” i “potpuna depilacija bikini zone” te da se “prije odnosa istušira”.


Žena je na kraju objave upitala: “Jesu li ovo normalna očekivanja prije seksa? Ne želim ispasti lijena ako ne napravim te stvari jer shvaćam da se seks temelji na privlačnosti. Ali, pokušavamo dobiti dijete i ovo me sve tako umara.”


Dodala je da ne piše objavu da bi svi napali njezinog supruga nego ju iskreno zanima koliko se ljudi trude prije seksa.


“Čini mi se da svoj problem prenosi na tebe i daje ti smiješan popis stvari koje nikada nećeš moći u potpunosti ispuniti i tako okrivljuje tebe umjesto da preuzme odgovornost”, “Da me muškarac traži da nosim šminku i depiliram se prije seksa, otišla bih” i “S ovim muškarcem ne bi imala dijete”, neki su od mnoštva komentara.


Doduše, neki su zaključili da je zahtjev po pitanju tuširanja prije odnosa, sve samo ne nerazuman.


“Mislim da je pranje minimum truda”, stoji u jednom od takvih, piše The Sun.