Ups

Žena otkrila da se ‘slučajno’ udala za svog rođaka i rodila njihovo dijete

L. S.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Otkriće na genealoškoj stranici bilo je početak saznanjaMarcella Hill iz Utaha nedavno je na svom TikToku podijelila sa svojim pratiteljima da se “slučajno udala za svog rođaka”, te da je to bilo nešto što je otkrila dok su tražili imena za svoju bebu.


“Dakle, nikada nisam nikome javno rekla, ali sam se slučajno udala za svog rođaka”, započela je Marcella.


@beingmarcellahill Funny story… I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound – Marcella Hill
U opisu videa napisala je: “Nismo imali pojma da su nam baka i djed rođaci u prvom koljenu. Ups”.


Objasnila je svojih više od 298 tisuća pratitelja kako je uopće došlo do ovog povećeg saznanja: “Sjedila sam na kauču i tražila imena za bebu i bila sam na (genealoškoj stranici) FamilySearch.”


Hill je rekla da su ona i njezin suprug gledali imena njezinog djeda, bake, pradjeda, prabake i praprabake kada su primijetili nešto neobično.


“Muž jebio pokraj mene na vlastitom FamilySearchu i rekao je: ‘Oh, to je smiješno, imamo ista imena bake i djeda'”.


“Shvatili smo da je moj djed prvi rođak njegove bake”, nastavila je Hill, što je nju i supruga navelo da nazovu svoje djedove i bake i pitaju ih poznaju li se, i tada su saznalida imaju iste pra-prabake.


“Mi smo treći rođaci”, rekao je Hill.


U međuvremenu, Hill je onemogućila komentiranje na videu zbog vjerojatno osebujnih komentare