Domišljata osveta

Žena hakirala uređaj Alexu: Prepala djevojku svog bivšeg dečka koja je u suzama izjurila iz stana

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Scenarij kao iz modernog horor filma trenutno zabavlja britanske medijePrekidi nisu lagani i često patimo za bivšim partnerom. Nije rijetkost da u toj patnji ujedno i smišljamo raznorazne načine na koje bi se osvetili nekadašnjoj ljubavi. Većina tih planova ipak ostaju samo planovi, trenuci koji nas smire kada srce pati. No, pojedinci veoma rado i uspješno svoju osvetu provode u djelo. Jedna žena je hakirala uređaj Alexu i sadašnjoj partnerici svog bivšeg priuštila pravu horor scenu. 


Britanski Sun prenosi nevjerojatnu priču o 45-godišnjoj Philippi Copleston-Warren koja je na smrt preplašila sadašnju partnericu nekadašnje ljubavi, da je ona u strahu i suzama izjurila iz svog doma. 


Snalažljiva Philippa je hakirala uređaj Alexu putem koje je naredila novoj partnerici da skupi svoje stvari i napusti dom. Sa sigurne udaljenosti od preko 200 kilometara osvetoljubljiva Philippa je također palila i gasila svijetla u stanu bivšeg partnera. 
Sun piše kako je par nedavno prekinuo svoju dvogodišnju vezu, a Philippa je iskoristila svoje znanje kako bi novoj partnerici priuštila pravi horor.


Redovito je palila i gasila rasvjetu, a zapovijed da skupi svoje stvari i napusti stan, bila je dovoljna da sadašnja partnera u suzama glavom bez obzira pobjegne. Trenutno je podignuta optužnica protiv domišljate Philippe. Vjerujemo kako novopečeni par neko vrijeme neće koristiti Alexu u svom domu.