25 dana uživanja

Završeno 1. izdanje Food Truck Festivala: Riječani su dobili pravu ljetnu chill zonu

P. N.

Nugentov park ispred Gradine pokazao se kao savršena ljetna oaza koja je uz food truckove i šarene dekoracije te malo mašte postala prava ljetna chill zona.Nakon čak 25 dana uživanja u klopi, cugi i mjuzi na kotačima jučer je, uz taktove riječkog banda „The Janitors“, zaključeno prvo izdanje Food truck festivala u Rijeci koji je izazvao veliki interes posjetitelja.


Ukusni specijaliteti, raznovrsna ponuda pića i bogat programski sadržaj bili su najbolja pozivnica za Riječanke i Riječane koji su se rado odazvali svim čarima ovog ljetnog gastro festivala.


Nugentov park ispred Gradine pokazao se kao savršena ljetna oaza koja je uz food truckove i šarene dekoracije te malo mašte postala prava ljetna chill zona. Ljubitelji street food koncepta imali su priliku kušati ukusne zalogaje, začinjene inovativnim pristupom majstora kuhinje. Ugodni i oku i nepcu, gastro užici bili su lajtmotiv ove manifestacije! Svaki kutak festivala otkrivao je nove sadržaje pa su guštali i oni najmlađi koji su se zabavljali u Kids corneru, oni nešto stariji uživali su u blagodatima sunčališta i okušali se u stolnom nogometu, a pronašao se čak i kutak za četveronožne ljubimce.
Programski je festival obilovao glazbenim poslasticama, a posjetitelji su imali priliku nasmijati se uz stand-up show, kušati delicije koje su pripremali gostujući chefovi, ali i okušati se u pub kvizovima te na velikom video wallu pratiti nogometne utakmice.


Riječanke i Riječani pokazali su kako je ovakav festivalski koncept više nego dobrodošao u Grad koji teče pa se s nestrpljenjem očekuje novo izdanje festivala na kotačima!