Štedi za crne dane

Zarađuje preko 50 tisuća eura godišnje, ali ne želi plaćati stanarinu pa živi s roditeljima

Life

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Želi postati milijarderka pa šteti svaki euroErotik-model Alaw Haff ima 24 godine i još uvijek živi s roditeljima. To ne bi bilo nimalo čudno jer možda joj fakultetske obveze ne dopuštaju da radi. Možda ima toliko slabo plaćen posao koji joj ne dopušta da odleti iz roditeljskog gnijezda. Ili možda samo Alaw “špara” svaki euro kako bi do svoje 30. godine postala bogatašica.


Alaw Haff može se pohvaliti sa svojim seksipilnim oblinama uz pomoć kojih na platformi OnlyFans godišnje zarađuje minimalno oko 52.000 eura. Umjesto da uživa u zarađenom novcu ili barem plaća stanarinu, ova Britanka gleda svaki euro i pomno planira na što će ga potrošiti.

“Štednja mi je veoma bitna. Zamislite da se OnlyFans ukine, potrebno mi je nešto što će mi plaćati račune dok ne pronađem plan B”, objasnila je Alaw za Daily Star


U nastavku je objasnila je da je ona poput kraljice kupona i popusta jer gdje god ide, gleda da prođe što jeftinije. Prijateljima uvijek predlaže mjesta gdje je potrebno manje plaćati. 


Svjesna je kako je prijatelji smatraju škrticom. Roditelji još više jer Alaw unatoč dobroj zaradi još uvijek živi s roditeljima kojima ne plaća stanarinu. Razlog za štednju skoro svakog eura je njena želja da u što kraćem vremenu uštedi što više novaca. 


Nakon što je radila slabo plaćen posao, odlučila je postati model donjeg rublja, a taj posao joj donosi za sada puno veću zaradu. “Htjela bih biti financijski neovisna, najbolje milijarderka – htjela bih do svoje 30. godine imati u vlasništvu mnogo nekretnina koje će mi osiguravati mjesečna primanja”, objasnila je Alaw u intervju kojeg je prenio Tag24. 


Roditelji opraštaju Alaw što i dalje živi ispod njihovog krova, a ne plaća ni funte za rentu. No, možda se roditelji nadaju jednog dana dobiti jednu od tih gore tako željenih nekretnina.