Šljokice, glamur i seksipil

Zara ima tako odlične komade da odmah poželimo ići na blagdanske proslave

Mija Dropuljić

FOTO: Zara

FOTO: Zara

Počelo je odbrojavanje za najglamuroznije doba u godiniBliže se prosinačke proslave, a uoči njih poznati modni brendovi lansiraju takozvane svečane kolekcije. Čini se nekako da su ove godine posebno glamurozne, šljokice su posvuda, a svaki komad je priča za sebe. 


Pandemija koronavirusa je prošle godine “ubila” proslave i nitko nije bio raspoložen za sređivanje. Čini se kako će ova godina biti drugačija. Bez obzira na mjere i hoćemo li biti u mogućnosti ići na veće proslave, zasigurno ćemo biti glamurozni i unutar svoja četiri zida. 
Udobne trenirke i tajice smo već odavno posložili u ladicu zvanu “korona”, a sve češće s guštom slažemo modne kombinacije. 


To su prepoznali i high street brendovi, a Zara je upravo lansirala svečanu kolekciju koja zove na ples. Šljokice, baršun, čipka, koža – materijali su podjednako elegantni i svečani poput samih modela pojedinih komada. 


Glavne zvijezde u ponudi su haljine sa šljokicama koje dolaze u raznim bojama, bilo da volite šarene haljine ili one u jednoj boji. 


Odlična vijest je također što su svi komadi upečatljivi stoga ih veoma lako možete kombinirati. Birajte jednostavne modne dodatke, make up prilagodite odabranom komadi i spremni ste za blagdanske proslave.