Toliko su malene da mogu biti nakit

Zara ima suludu kolekciju malih torbica. Iskreno, ne znamo što da mislimo o njima

Mija Dropuljić

FOTO: Zara

FOTO: Zara

Znamo kako high street brend Zara zna vjerno pratiti pojedine dizajnerske trendove, no nekad nas uistinu iznenadePojedini modni trendovi s modnih pista jednostavno ne funkcioniraju u stvarnom životu. No, ipak se često znamo iznenaditi koliko pojedini trend zaživi. 


Već prošle godine su se pojavile takozvane mikro torbice. One ne zaslužuju ni opis “mini” jer znaju biti toliko malene da u njih jedva stane i mobitel. Pojedini modeli su znali biti toliko maleni da ni pametni mobitel u njih ne stane. 


Uskoro su po društvenim mrežama osvanule brojne šale na račun tih mikro torbica. Vjerovali smo kako su ostale u nekoj drugoj modnoj sezoni, no evo njih opet. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Ovaj put je u svojoj jesenskoj kolekciji modnih dodataka Zara predstavila cijeli niz različitih modela mini i makro torbica, a neke od njih su toliko malene da nismo sigurno jesu li zapravo ogrlice ili ipak torbice. 


Pojedini modeli predstavljeni kao remenje, dok drugi, slobodno možemo reći, fantastično izgledaju kao upečatljive ogrlice. Jasno je kako su mikro torbice više statement nego što su praktični modni dodatak. A možda netko uistinu izlazi navečer uz samo smotuljak gotovine jer to je jedino što u pojedine torbice stane.


Cijena: 79,90 kn


Cijena: 229,90 kn


Cijena: 229,90 kn


Cijena: 149,90 kn


Cijena: 179,90 kn


Cijena: 229,90 kn