Trend obrva

“Wispy Brows” oduševljavaju svojim prirodnim izgledom

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Od Selene Gomez do Leni Klum, trend je sveprisutan

U svijetu koji brzo mijenja trendove ljepote, posebne obrve trenutno privlače pozornost, kraseći lica slavnih poput Selene Gomez i Leni Klum. “Wispy brows” suzdržavaju se od savršeno oblikovanog izgleda, umjesto toga, očaravaju laganim, gotovo nemarnim dojmom. Dlačice se puštaju da rastu, s minimalnim dotjerivanjem koje ostavlja dojam „Ovako sam se probudila“ – samo malo bolje!


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Leni Olumi Klum (@leniklum)Kako postići “Wispy Brows”


Ključno pravilo za postizanje “wispy” izgleda je dopustiti obrvama da rastu. Ako ste godinama oblikovali i bojali svoje obrve, trebat će vremena prije nego što se prirodne dlačice vrate. Kada oblikujete obrve, diskretnost je ključna, nastojeći očuvati njihov prirodni oblik. Ako želite, možete koristiti gel za obrve kako biste ih pripitomili, ali manje je više kada je u pitanju dodatna obrada.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Erin Walsh (@erinwalshstyle)Ovaj ekstravagantni izgled najbolje pristaje uz prirodni make up i blistavu kožu. Pravilna njega kože uz malo pudera i rumenila obično je dovoljna. Mantra “manje je više” ovdje posebno dolazi do izražaja, jer su obrve sada središnja točka vašeg lica – i svi će ih primijetiti!