Posebne cijene

Vrijeme je za najbolje FOREO Black Friday ponude!

NL Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Omiljeni beauty gadgeti od 18. do 28. studenoga bit će sniženi do 40 postoNajuzbudljivije i najiščekivanije shopping-razdoblje je pred nama, a švedski beauty-tech lider FOREO upravo je najavio odlične Black Friday ponude.


Omiljeni beauty gadgeti, kojima možete razmaziti svoju kožu, ali i svoje najbliže povodom nadolazećih blagdana, od 18. do 28. studenoga bit će sniženi do čak 40 posto.


Po posebnim cijenama bit će moguće kupiti i FOREO bestselere, a to su – BEAR, LUNA 3 plus i UFO 2. Popusti će biti dostupni kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, Tehno Mag, ROX Beauty, BIPA i Lijepa.hr.

FOREO BEAR


Najbolji način da vaša koža zablista u samo tri minute?


Zabavan i učinkovit trening koji će vam pružiti neodoljivi FOREO BEAR. Ovaj gadget trenira više od 65 mišića lica i vrata te osigurava neinvazivni lifting lica u zabavnom i opuštajućem tretmanu.


Njegova stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok pulsacije T-Sonic™ opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore.


Po posebnoj ponudi bit će moguće pronaći i FOREO BEAR mini s tri intenziteta mikrostruje te sustavom Anti-Shock, koji garantira siguran i bezbolan prijenos struje na kožu.FOREO UFO 2


Hidratacija je jedan od najbitnijih koraka kvalitetne skincare rutine, a FOREO UFO 2 pobrinut će se da vaša koža bude nahranjena i hidratizirana i do šest sati nakon tretmana.


UFO 2 pruža intenzivan tretman lica u samo dvije minute, a sadrži krioterapiju, termoterapiju, opuštajuće T-Sonic pulsacije i puni spektar LED svjetala.


Ovaj je uređaj stvoren za stvaranje spa doživljaja u vašem domu i opuštanje u hladnijim večerima.


Šlag na torti?


Osim uređaja, snižene će biti i UFO maske te linija sheet maske Farm To Farm To Face, koje je moguće koristiti uz UFO 2 ili za samostalni tretman koji će razmaziti vašu kožu. Black Friday ponuda će uključivati i FOREO UFO, FOREO UFO mini 2 i FOREO UFO miniuređaje.FOREO LUNA linija


FOREO LUNA linija stvorena je za najnježnije i najtemeljitije čišćenje kože, a u sklopu Black Friday ponuda po posebnim će cijenama biti moguće pronaći bestselere LUNA 3 i LUNA 3 plus te praktična miniizdanja – LUNA mini 3 i LUNA mini 2.


Uz mekane i ultrahigijenske uređaje iz LUNA asortimana, čišćenje lica postaje opuštajući ritual nakon kojeg će vaša koža zablistati. Iznenađenja ne prestaju s uređajima za njegu lica jer je FOREO pripremio i posebne ponude za oral care liniju.


Ako želite unaprijediti svoju dentalnu higijenu, pravo je vrijeme da odaberete jednu od soničnih FOREO četkica za zube: ISSA 3, ISSA 2, ISSA mini 3 i ISSA mini, ISSA mini 2, ISSA kids, ISSA mikro ili ISSA play.


Po posebnim cijenama bit će moguće pronaći i omiljeni FOREO IRIS masažer za okoloočno područje te FOREO skincare proizvode SERUM SERUM SERUM i Micro Foam Cleanser.Već dugo se želite razmaziti nekim FOREO proizvodom i podignuti svoju skincare rutinu na novu razinu? Istražite FOREO Black Friday ponude i nabavite svog beauty saveznika po odličnoj cijeni!