Gdje za vikend

Villa Green Frame: Čarobno mjesto u srcu Istre pruža magičan odmor

Dijana Ljubanović

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Zaboravite na sve u okruženju koje pretvara snove u stvarnost.Debeljuškaci brežuljci, kristalno čisto more, šarmantni srednjovjekovni gradići, ukusne delicije, mogućnost za avanturističke aktivnosti i famozne delicije tek su djelić čarolije koju uvijek iznova možete doživjeti u Istri.


Još jedna prednost ove šarolike regije jest neposredna blizina Rijeke gdje se možete zaputiti na kraju radnog tjedna i doživjeti savršen vikend odmor.


Proljeće u zraku, naprosto nas zove da se opustimo u ambijentu koji mazi sva osjetila.

Ukoliko sanjarite o kamenoj kući s divnim pogledom, zaputite se u centralnu Istru. Tu će vas dočekati bajkovitost Ville Green Frame i prostor od 2500 m2 koji je okružuje i pruža sve što vam je potrebno za odmor duše i tijela.


Villa Green Frame moderna je i lijepa vila s elegantnim crnim linijama u unutrašnjosti. Villa Green Frame može primiti 10 gostiju i prostire se na površini od 232 m2.U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja sa stolom za blagovanje, dnevni boravak i jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom. Na raspolaganju je i wellness s jacuzzijem i saunom.


Na gornjoj etaži nalaze se 4 spavaće sobe s 4 kupaonice. Villa Green Frame ima veliki zeleni vrt s privatnim bazenom i vanjskim stolom za jelo, roštiljem i ljetnom kuhinjom.


Villa Green Frame je klimatizirana, ima WiFi, privatno parkiralište za 4 automobila i pruža sve za ugodan odmor. Za više zabave u vili postoji stolni tenis. Dobre cijene u baru vile su zajamčene. 2018. godine vilu je Europsko udruženje kuća za odmor proglasilo “Najboljom kućom za odmor za kućne ljubimce”.