Gdje za vikend?

Villa Gala – mjesto za luksuzan odmor kakav priželjkujemo

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @villa_gala

FOTO/Instagram @villa_gala

Kamena kuća u blizini Sinja odiše luksuzom i profinjenošću.Jedna od najčešćih pogrešaka prilikom planiranja odmora jest što mnogi ne odvoje dovoljno vremena. Što prije otkrijete kada i kamo želite ići, prije ćete moći iskoristiti sjajne ponude, izbor je bolji i možete isplanirati baš sve detalje u kojima ćete uživati tijekom odmora. Zakazivanje svog smještaja unaprijed također vam daje dodatno vrijeme kako biste bili sigurni da ste isplanirali putovanje iz snova.Cilj odmora je da se opustite, zato sve isplanirajte umjesto da tražite smještaj u posljednjem trenutku. Odvojite vrijeme sada i započnite planirati svoj savršeni vikend (pro)ljetni odmor.


View this post on Instagram

A post shared by Villa Gala (@villa_gala)Obratite pažnju na to što želite vidjeti, kako mora izgledati prostor u kojemu želite boraviti, kakav je pogled, okruženje, zrak, boje, hrana, cijene… Sve, sve… I zakoračite u svoju pustolovinu koju ćete zauvijek pamtiti.


View this post on Instagram

A post shared by Villa Gala (@villa_gala)

Budući da će mnogi od vas igrati na sigurno i odlučiti se za odmor unutar Hrvatske, odnosno birati lokalitete gdje je moguće otputovati u svom osobnom automobilu i smjestiti se u prostoru gdje možete biti odvojeni od vreve, gužvi i drugih ljudi s kojima se ne biste voljeli naći u neposrednoj blizini.


Svjež zrak, luksuzan prostor pomno namješten, arhitektura koja zaustavlja dah, mirisi juga, cvijeće koje opušta pogled i funkcionalnost, zvuči kao odlična ideja.


View this post on Instagram

A post shared by Villa Gala (@villa_gala)View this post on Instagram

A post shared by Villa Gala (@villa_gala)Sve smo to pronašli nedaleko Sinja u Villi Gala. Ovo je zaista prostor koji će razoružati i najnezainteresiranije. Sjećate se onih impozantnih zdanja iz serija u kojima se veći dio radnje zbiva u elitnim naseljenima bogataša? Ove vila bi se savršeno uklopila u tu priču.


View this post on Instagram

A post shared by Villa Gala (@villa_gala)Kamena kuća s lukovima, verandom, terasama, konobom, ljetnom kuhinjom, unutarnjim i vanjskim kaminom i krušnom peći) te ima veliku uređenu okućnicu (više od 4000 m2 – vrt, voćnjak, maslinik) i vanjski bazen. Koga se ne bi dojmio jacuzzi, bazen, terasa s nevjerojatnim pogledom, kameni lukovi, čaroban mediteranski vrt nedaleko od rijeke Cetine, pogled kakav je teško pronaći čak i u Toscani, bunar, elegantno uređen interijer … Ovo mjesto jednostavno ima sve što možete zamisliti. Spoj luksuza i tradicije godit će onima koji se žele raskošno počastiti ove godine i opustiti se. Možete povesti sa sobom prijatelje i obitelj i uživati u odmoru daleko od komercijalnih plaža.


View this post on Instagram

A post shared by Villa Gala (@villa_gala)Ovdje se čak organiziraju eventi, vjenčanja, a zbog posebne atraktivnosti, snimaju se i videospotovi. Pogledajte kako izgleda Villa Gala u spotu popularnog Jole.