Što je ljubav

Video u kojem pas objašnjava što je ljubav, jednostavno topi srce

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

A kako vaš pas reagira kada ga pitate voli li vas?

Vlasnici pasa točno znaju na koji način njihov najbolji čupavi prijatelj izražava ljubav. Oni će dijeliti pusice, tražiti maženje i pažnju i pri tome uvijek vlasnicima izmame osmijeh na lice. 


Mini cockapoo je pasmina koja je zadnjih godina postala izuzetno popularna, a proizlazi iz križanja između koker španijela i pudlice. Ovaj pas često ima manju veličinu od standardnog cockapooa jer uključuje pudlicu manje veličine (minijaturne pudlica).


Mini cockapoo je poznat po svojoj ljubaznosti, inteligenciji i prijateljskom temperamentu. Budući da su hibridne pasmine, karakteristike mogu varirati, ali obično imaju valovitu do kovrčavu dlaku koja može biti različitih boja.


Preslatka Luna je upravo mini cockapoo čiji vlasnik ju je u neodoljivom videu upitao zna li ona što je ljubav.


Čini se kao da Luna razmišlja o pitanju. Vlasnik joj nakon pitanja govori kako je voli, a čini se kako je to čini sretnom. Kada ju na koncu vlasnik upita je li i ona voli njega, njena reakcija otapa srca. 


@lunatheminicockapoo I think that answers it… 😳 #dogsofttiktok #dogs #puppylove #smartdog #lunatheminicockapoo ♬ original sound – LunaTheMiniCockapoo


Video je izazvao veliki broj reakcija, a brojni vlasnici su napisali da i oni tako pričaju sa svojim psima te da im se često čini kao da mogu čitati njihove misli.