Najbolja dadilja

VIDEO Svatko bi poželio ovakvog pomagača. Slatka jazavčarka ima taktiku kako smiriti bebin plač

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ona ništa ne propušta slučaju i zna kako smiriti situaciju

Oko jedne stvari ćemo se složiti – najslađi su oni videi u kojima su glavni akteri djeca i psi. A tek kada se spoje u jedan video – garantirano ćete teško odoljeti takvom miksu. 


Svatko tko je odrastao sa psom, zna kako je to divno iskustvo. Roditelji pak znaju da psi mogu biti i najbolje dadilje i zaštitnici. Oni imaju tu sposobnost da smire i najnervozniju bebu. 


Na TikToku je osvanuo presladak video na kojem možemo vidjeti jazavčarku pod imenom Broa koja mirno spava pored mališana koji se nalazi u dječjem krevetiću pored nje. 


@podarrozweimaraner i got this!  full video on youtube (link in BIO) #broademel #pódarroz ♬ som original – podarroz_weimaraner


U jednom trenutku beba počinje plakati, a Broa se u tom trenutku odmah budi. Uskače pažljivo u krevetić, bebi daje pokoju pusu te je na taj način smiruje. Broa nakon toga ponosno izlazi iz krevetića i vraća se na svoju poziciju.


Jazavčari su inače poznati kao umiljati i lojalni psi što ih čini izvrsnim društvom za djecu. Vežu se uz njih, nježno se igraju s njima, ali isto tako ih štite i smiruju, kao što možemo vidjeti u ovom slatkom video uratku.