Oda popularnoj seriji

VIDEO Ovo je Halloween ukras koji led krv u žilama

Life

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Ljudi se pitaju kako su izveli ovaj ukrasS početkom listopada zaljubljenici u Halloween diljem SAD-a počinju već sada s ukrašavanjem eksterijera i interijera svojih domova. Jedan par iz Chicaga postao je senzacija zbog ukrasa kojeg su posvetili liku djevojke Max iz sada već kultne serije Stranger Things. 


Tko je gledao zadnju sezonu ove popularne serije, zapamtio je scenu u kojoj mlada djevojka Max, jedan od glavnih likova, levitira na groblju u transu dok je prijatelji pokušavaju vratiti u stvarni svijet. 


@horrorprops Tell me you like Stranger Things without telling me you like Stranger Things… I’ll go first #halloweendiydecor #spookytok #strangerthings #vecnacurse #halloweenprops #horrorprops #halloweendiy #diyproject #upsidedown #halloween2022 #fyp ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) – Kate Bush
Dave i Aubrey Appel, par koji je inače specijaliziran za izradu Halloween dekoracija, već je prilikom gledanja serije odlučio ove godine popularni američki praznik posvetiti seriji Stranger Things, a glavni ukras je upravo Max čijem liku i djelu i serije su na ovaj način odali počast. 


@horrorprops♬ Stranger Things – Kyle Dixon & Michael Stein


Par je proveo nevjerojatnih 1.500 sati ukrašavajući svoj vrt i dom, a čini se kako se to itekako isplatilo. Ne samo da je njihov ukras izazvao pozornost susjeda i prolaznika, uskoro je ukras postao viralan. Mnogi se pitaju na koji način su Dave i Aubrey lutku digli u zrak i stvorili iluziju lebdenja. 


@horrorprops Upsidedown spire… it’s looking strange here #halloweendiydecor #vecnascurse #strangerthings #strangerthings4 #upsidedown #halloween2022 #diyhalloween #horrorprops #transworldhauntshow #CHB #horrortok #spookytok ♬ Bfg Division – Mick Gordon


No, to nije jedini ukras, par je napravio i očajnu Chrissy Marie, izradio je stari sat i druge detalje iz Vecninog doma. Par ne planira tu stati te će do samog Halloweena izraditi još Stranger Things ukrasa.