Modna ikona

Victoria Beckham vraća ekstremni color-blocking. Tko je dovoljno hrabar za ovoliko boja?

Sanda Milinković

Foto: Reuters, iStock

Foto: Reuters, iStock

Look je iz mode izašao prije nekoliko sezona, ali čini se da se pomalo vraća, ako je suditi po nedavnim revijama brendova Louis Vuittona, Valentina i Bottege.Victoria Beckham na modnu scenu vraća ekstremni color-blocking. U New Yorku je viđena u odvažnom outfitu koji se sastojao od jakrih boja i nikako nije bio suptilan. Iako je dizajnerica poznata po svojom neutralnim i jednostavnim outfitima, ovoga se puta odlučila za hrabru modnu kombinaciju u kakvoj nije viđena godinama.


Color-blocking je slavu stekao 2010. godine kada su se jarke kombinacije pojavile na modnim revijama Prade, Guccija i Rafa Simonsa, a posebno su se istaknule kombinacije u kojima prevladava mix žute i ljubičaste boje.


View this post on Instagram

Objavu dijeli VOGUE Germany (@voguegermany)

Sama je Beckham u svojim kolekcijama za jesen i proljeće 2021. eksperimentirala s color-blockingom, ali u sebi svojstvenoj neutralnijoj verziji. Look je iz mode izašao nakon nekoliko sezona, ali čini se da se pomalo vraća, ako je suditi po nedavnim revijama brendova Louis Vuittona, Valentina i Bottege.


Beckham je za svoju chic šetnju odabrala crveni top i žute traperice s vlastitim potpisom, a look je upotpunila zelenom Bottega Venetta torbicom. Vogue opaža da zbog kombinacije boja izgleda kao da je izašla iz vremeplova i 2011. godine, iako je zbog dizajna vidljivo da je riječ o modernim modnim komadima.