Bezvremenski kožnjak

Veoma uskoro doći će idealno vrijeme za kožne jakne. Imamo nekoliko super ideja za modne lookove

Lucija Sučić

Ako nemate ideju kako ih kombinirati na ostatak garderobe, donosimo nekoliko stilskih savjeta

Kožne jakne jedan su od onih modnih komada koje su uvijek tu, ali je za njih ili pretoplo ili prehladno. Ostavljamo nježan podsjetnik da će veoma uskoro doći idealno vrijeme za bezvremenske kožnjake, pa je šteta da i ovu godinu budu zaboravljenu na dnu ormara.


Ako nemate ideju kako ih kombinirati na ostatak garderobe, donosimo nekoliko stilskih savjeta kako možete nositi kožnu jaknu tijekom proljeća!


Koža i traper se vole!Ako se dvoumite na što odjenuti i upariti kožnu jaknicu, dalje od trapera ne morate razmišljati jer se radi o paru s kojim teško da možete pogriješiti.


Kako ne bi bilo monotono, umjesto traperica pokušajte sa traper suknjom, dugom ili kraćom, koja će se sjajno nadopunjavati sa kožnjakom.


Crno-bijeli svijetPoigrati se možete i sa crno-bijelim kontrastom poput ovog, kada na crni kožnjak uparite cijele hlače. Radi se o bezvremenskoj kombinaciji u kojoj ćete uvijek izgledati chic.


Nepogrešivi all black outfitAko se osjećate edgy, vašu omiljenu crnu kožnu jaknicu jednostavno uparite sa svim crnim modnim dodacima. Kožna torbica i čizmice pun su pogodak u ovom slučaju.