Compassion in Fashion

Veliko priznanje za Rihannu i njen brend Fenty

Mija Dropuljić

rihanna_fenty

rihanna_fenty

Povodom rođendana brenda Fenty Rihanna je predstavila kolekciju bez kože i zbog toga dobila nagradu “Compassion in Fashion” od strane PETE.Vjerojatno se više nitko ni ne pita kada će novi album poznate pjevačice Rihanne. Ona je posljednjih godina izgradila svoje ime u modnom i beauty svijetu svojim brendom Fenty i tako postala jedna od najuspješnijih žena današnjice. Iskreno, ne znamo ni mi bi li se vratili u studio uz tako ogroman uspjeh na drugim poljima. Bilo kako bilo, Rihanna niže uspjehe i uspjehe s Fenty kolekcijama. 


Nakon samo par mjeseci što je dobila priznanje od strane British Fashion Councila za Fenty, Rihanna je ponovno dobila vrijednu nagradu i to od strane PETE.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

“PETA priznaje i zahvaljuje Rihannu što je njena nova Fenty-Capsule kolekcija kompletno napravljena bez kože te što predstavlja stilsku i vegansku odjeću koja ne štiti samo životinje nego i cijeli planet”, objasnili su na službenoj stranici.


U nastavku su istaknuli kako je važna činjenica što je Rihanna pokazala kako možeš kreirati fantastičnu kolekciju zbog koje niti jedna životinja nije morala umrijeti. 


Unatoč alternativnim materijalima, Rihanna je zadržala stilski pečat svog brenda, a ova kolekcija je inspirirana radnicima i njihovim uniformama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli FEИTY (@fenty)“Compassion in Fashion” nagrada nije jedina vijest. Ovaj brend slavi svoj prvi rođendan. Naime, prije godinu dana je Rihanna u suradnji s LVMH-om obznanila kako pokreću novi luksuzni brend. A on je postao jednako uspješan kao i ostatak njenog Fenty carstvo, bilo da je make up u pitanju ili donje rublje, Rihanna što god dotakne, čini se, pretvara u zlato.