Efikasan trik

Uz pomoć ovog komada iz ormara, vrlo ćete brzo očistiti sve prozore

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Otkrivamo kako do blistavih prozora u samo par potezaRijetki su oni koji obožavaju čistiti prozore. Ako netko zna dotične, slobodno nam može proslijediti njihov broj da ih zamolimo da svrate. Shvatili ste, ni mi ne volimo prati prozore. Često se to čini kao nemoguća misija. No, postoji jedan efikasan trik uz pomoć kojeg ćete lakše i brže oprati svoje prozore. 


Kada je čišćenje doma u pitanju svi bi htjeli uz što manje vremena obaviti što više posla – brzo i efikasno. Nažalost, često se dogodi da sati prelete, a mi se još nismo latili prozora. 


Koliko efikasno ćete očistiti prozore čak ne ovisi o vremenu niti trudu nego o prikladnim sredstvima. Koliko puta vam se dogodilo da ste se trudili i trudili, a i dalje prozori nisu blistavo čisti? Isprobajte sljedeći trik. 
Sigurno na dnu ormara imate stare najlonke koje su više za smeće nego za nošenje. Nemojte ih baciti nego ih iskoristite kako biste s njima oprali prozore. Naime, najlonke hvataju čestice prašine zbog čega će staklo izgledati čišće. Uz to su najlonke praktične jer ih možete nanijeti na ruke i tako očistiti kutove prozora.