Plastična kirurgija “gone wrong”

Uložila je preko 60.000 kn za savršenu stražnjicu, a dobila je…

Life

FOTO: IG@danii.banks

Model pokazao istinu iza “savršene pozadine”Model Danii Banks je dobila upozorenje da izbjegava bilo koje nove zahvate na području stražnjice jer bi daljnji zahvati mogli biti opasni po život. Ona nije sigurna hoće li stati. 


Danii Banks ima 21 godinu, dolazi iz SAD-a, a karijeru je izgradila kao Instagram model koji ima preko 6 milijuna pratitelja. Kako Mirror prenosi ona je svoju priču i iskustvo sa sumnjivom plastičnom kirurgijom ispričala plastičnim kirurzima Paulu Nassifu i Terryju Dubrowu. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Danii Banks ❄️🐇 (@danii.banks)

Objasnila je kako je nakon lansiranja svoje linije kupaćih kostima bila pod pritiskom da ima savršenu stražnjicu, te se okrenula plastičnoj kirurgiji. Prvi zahvat su bilo hidrogel injekcije koje je napravila 2014., a tijekom godina se podvrgnula dodatnim zahvatima te je potrošila preko 60.000 kuna. No, rezultati nisu oni koje je ona očekivala.   


U emisiji je plastičnim kirurzima objasnila kako se nije htjela podvrgnuti popularnom postupku “brazilian butt lift” te se odlučila za injekcije koje su obavljene u podrumu jednog medicinskog spa salona. Objasnila je kako su napravili dvije rupe te ubrizgali gel. Nažalost, desni dio stražnjice joj se u međuvremenu objesio. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Danii Banks ❄️🐇 (@danii.banks)Plastični kirurzi su objasnili da oni nipošto ne bi više ništa dirali te da ostavi stražnjicu u stanju u kojem je jer bi svaki novi zahvat mogao biti opasan po njen život. No, nakon i takvog upozorenja Danii i dalje traga za načinima s kojima može riješiti svoje pozadinski problem.