Doza maženja

Uhvaćen na djelu! Vlasnica otkrila da njezin pas ima tajnu vezu

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Slatki TikTok video koji će vam uljepšati danJo-Hannah Jamieson iz Edinburgha poput velikog dijela ljudi diljem svijeta, radi od doma. “Poslovni kolega” joj je njen slatki labrador Murphy koji u zadnje vrijeme ima pomalo čudno ponašanje. Jo-Hannah ga je snimila i otkrila kako njen pas uživa u tajnoj vezi. 


Naime, svaki put kada bi Murphyja pustila u vrt, on bi odmah jurio prema ogradi gdje je znao provesti neko vrijeme. Vlasnica ga je odlučila promatrati kako bi otkrila što se zapravo događa. 


Jednog dana je napokon otkrila zbog čega njen pas svaki put trči do točno određenog mjesta u vrtu uz ogradu. U jednom trenutku kada je Murphy došao do ograde, kroz procjep se pojavila ruka susjeda koja je počela maziti njenog labradora. 


@joh_jam#goldador #puppy #dog #fyp #happyboy #BOSSUpYourGame #LiveForTheChallenge♬ Little Bitty Pretty One – Thurston HarrisJo-Hannah je sve snimila u kratkom video na kojem je posve jasno kako Murphy obožava dozu maženja koju dobiva od susjeda. 


Video je objavila na svom TikTok profilu, a u međuvremenu ga je pogledalo preko 1,8 milijuna ljudi. Za The Dodo Jo-Hannah je objasnila kako zbog lockdowna radi od doma, a jedino društvo joj je njen pas. Njoj je drago da se Murphy stigne malo socijalizirati, možda ne na klasičan način, ali svakako se snašao. 


Kada završi strogi lockdown koji vlada u Škotskoj Jo-Hannah je odlučila službeno se upoznati sa susjedom kako bi ruke mogla spojiti s osobom.