Telfar x UGG

UGG najavio novu kolekciju o kojoj već bruje svi mediji. Otkrivamo zašto

Mija Dropuljić

FOTO: IG@UGG

Poznati američki dizajner otkrio suradnju s popularnim brendom UGG i podigao prašinuČizme poznatog brenda UGG nose se po cijelom svijetu. Teško je zamisliti zimu, a da na ulicama ne vidimo gomilu pari ovih udobnih i prije svega toplih zimskim modnih dodataka.


Obožavatelji ovog brenda nestrpljivo očekuju iduću godinu za kada je najavljena posebna suradnja s američkim dizajnerom Telfarom Clemensom. Već je sama najava podigla puno prašine, a tko prati rad ovog dizajnera shvaća zašto. 


Američki dizajner liberijskih korijena osnivač je modnog brenda Telfar koji kreira unisex odjeću i modne dodatke. Široj javnosti je postao poznat po svojoj shopping torbi koja je u međuvremenu dobila naziv Bushwick Birkin.
U pitanju je već sad kultni model ovog brenda koji je originalno napravljen po uzoru na shopping torbe iz Bloomingdale’sa


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli UGG® (@ugg)UGG je najavio suradnju za iduću godinu, a ona nastaje u sklopu njihovog novog projekta FEEL YOU koji slavi individualnost i stil s preko 30 umjetnika, kreativaca i aktivista diljem svijeta.


Telfar je definitivno izvrstan brend za otvaranje suradnje i najavu zanimljivog projekta koji će sigurno brendu UGG pružiti dodatnu fashion notu, dok će mladim i manje poznatim umjetnicima dati potrebnu vidljivost. 


“Meni je UGG veoma seksi – na neki način je mekan i grub u isto vrijeme. 2010. sam za dvije svoje modne revije kreirao neslužbene UGG čizme. Oduvijek sam bio opsjednut sa sveprisutnosti nečega, kada nešto tako jedinstveno počnu nositi svi.


Ono što želim je da ovom suradnjom doslovno dođem do srži brenda UGG”, izjavio je Telfar u službenom priopćenju. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @telfarglobalIzašla je i najava suradnje u kojoj vidimo dizajnera u klasičnim čizmama, a odjeća koju vidimo na njemu također će biti u ponudi kolekcije. Hoće li kolekcija biti dostupna samo za američko tržište, još nije poznato.


Ali ono što možemo reći jest da UGG pomno promišlja o novim suradnjama te da će naredne godine biti itekako zanimljive.