Plant based brunch

U Kastvu se za vikend održava poseban gastro događaj, evo detalja

Sanda Milinković

Foto: Davor Kovačević, Instagram

Foto: Davor Kovačević, Instagram

Opušteno i bez žurbe, s pažnjom prema okusu i planeti

Grad na brege postat će ove subote epicentar održivosti, zajedništva i ljubavi prema ukusnim trenutcima. Sve navedene točke spajaju Filteraj čija je vlasnica Kastavka Lori Brnčić i njezin rodni grad.


“Upravo zato smo se mi iz Filteraja i hotela Kukuriku udružili u posebnom brunchu koji na najbolji način spaja te ideje kroz tri slijeda plant-based zalogaja, uz pažljivo uparene kave, matchu i moktele. Lagano, promišljeno, i s puno okusa”, poručuje Lori koja događaj organizira kao svojevrsnu posvetu gradu za kojeg kaže da ju je oblikovao.


Na meniju će se tako naći hummus i domaći krekeri uz espresso tonik, samose i dirty chai mocktail te strawberry bread s iced raspberry matcha latte.


Plant based brunch održat će se u subotu, 7. lipnja s početkom u 11:00 sati, a iako je događaj otvorenog tipa, potrebna je prethodna rezervacija.


Više informacija pronaći ćete na Instagram profilu Filteraja.